International Summer School on “LEARNING BY GAME CREATION: Cultural Heritage, Cities and Digital Humanities”

• 3a edició del Workshop Internacional d'Estiu sobre “LEARNING BY GAME CREATION: Cultural Heritage, Cities and Digital Humanities”, dirigida per la professora Rosa Tamborrino i el professor Willeke Wendrich. Està organitzat per una iniciativa conjunta del Politècnic de Torí (POLITO-Itàlia) - Departament d'Estudis i Planificació Urbans i Regionals - i la Universitat de Califòrnia, Los Angeles (UCLA-US) - Institut d'Arqueologia de Cotsen.

El workshop forma part d'un projecte conjunt de metodologies, eines i enfocaments crítics del patrimoni cultural en el context: tecnologies digitals per a les humanitats. L'Associació Italiana d'Història Urbana - AISU i el Museo Nazionale del Cinema- Torí són socis del curs 2019.

• Data límit per inscriure's5 de juliol 2019!

Per més informació, visitar el següent link: